Congressen

Esther Boers gaat Hotel Banks Mansion leiden

Esther Boers (30) is de nieuwe general manager van het Amsterdamse boetiekhotel 'Banks Mansion' uit de Carlton Hotel Collection. Banks Mansion behaalde onlangs de tweede plaats op de lijst van best gewaardeerde hotels van boekingssite Hotels.com. Ook werd het hotel opgenomen in het exclusieve Elite Plus VIP Access-programma van Expedia.
Esther Boers behaalde haar diploma aan de International Hotel Management School in Leeuwarden. Ze deed ervaring op in diverse functies binnen de hotelbranche, onder andere bij NH Hotels, Holiday Inn en Eden Hotel Group. Vanuit Intercontinental Hotels Group volgde Boers het 'Pathways Development Programm', dat speciaal voor high potentials werd ontwikkeld. In 2007 begon ze als zelfstandig ondernemer met het geven van trainingen en organiseren van events binnen de hospitality branche en in 2008 startte ze als docente aan het TIO College in Utrecht. Met deze brede ervaring en kennis begint Boers enthousiast aan haar nieuwe functie.

“Ik ga voor minder regels en meer vertrouwen", legt Boers haar strategische plannen uit. "Door het geven van meer vrijheid en meer eigen verantwoordelijkheid, wil ik de ondernemersgeest en passie voor gastvrijheid van onze medewerkers voeden. Bij Banks Mansion durven we buiten de gebaande paden te denken, zodat we een optimale beleving voor onze gasten kunnen creëren.”

Carlton Hotel Collection werd in 1985 opgericht als onderdeel van het Engelse Hotel Management International Ltd; eigenaar en oprichter is Peter N. Salussolia. De hotelgroep bestaat uit tien viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, twee in Groot-Brittannië en één in België. Elk hotel wordt geëxploiteerd door een gedreven team onder leiding van de general manager die het hotel beheert als ondernemer.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief