Congressen

ESMO sluit meerjarige overeenkomst met ACS

Samenwerking ESMO en ACS - Jessica Ylstra en Keith McGregor

De European Society for Medical Oncology (ESMO) heeft een meerjarige overeenkomst afgesloten met ACS audiovisual solutions in aanloop naar haar congres, dat plaatsvond van 19 tot en met 23 oktober in München. ACS zal ook te komende jaren zorgen voor de bouw van tijdelijke congreszalen en de levering van audiovisuele faciliteiten ten behoeve van het jaarcongres.

Meer dan 27,500 oncologie professionals kwamen af op het jaarcongres van de European Society for Medical Oncology. ESMO is daarmee het grootste en meest invloedrijke oncology congres van Europa.

Tijdelijke congreszalen

In München was ACS verantwoordelijk voor het bouwen en inrichten van 10 tijdelijke congreszalen met capaciteiten variërend van 500 tot 5.500 personen, inclusief meerdere overflow ruimen. Daarnaast was ACS verantwoordelijk voor de bouw van de businessrooms die zijn gebruikt door industriepartners van ESMO en de inrichting van de member lounge.

Keith McGregor (ESMO Chief Executive Office): “Het congres in München was voor ons een bevestiging dat wij met ACS een goede keuze hebben gemaakt. Het lange termijn partnership zal ons helpen om de beleving van onze congresdeelnemers voortdurend te overtreffen door de hoge standaarden die ACS hanteert voor tijdelijke congreszalen en AV-oplossingen”.

Transitie naar jaarlijks congres

Jessica Ylstra, (CEO ACS): “ACS is er erg trots op de ESMO-congressen en -organisatie de afgelopen jaren te hebben mogen faciliteren, vooral ook tijdens de transitie van een tweejaarlijks naar een jaarlijks congres. We kijken uit naar de hernieuwde samenwerking, waarin wij innovatieve oplossingen zullen aanbieden waarmee wij ESMO maximaal kunnen ondersteunen.”

Ondertussen is de organisatie van ESMO begonnen met de voorbereidingen voor de volgende congressen. Het ESMO 2019-congres vindt plaats in Fira Barcelona, van 27 september tot 1 oktober.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief