Congressen

ESEB 2017 trekt 2000 wetenschappers naar Groningen

De ‘European Society of Evolutionary Biology congress (ESEB 2017) en de ‘International Society for Evolution, Medicine & Public Health (ISEMPH 2017)’ trekken gezamenlijk ruim 2000 wetenschappers van over de hele wereld naar Groningen. Deze congressen over evolutiebiologie zullen beiden plaatsvinden tussen 18 en 25 augustus 2017. De organisatie is in handen van het Groningen Congres Bureau, in nauwe samenwerking met MartiniPlaza en het organiserend comité.

De ISEMPH 2017 is een jaarlijks terugkerend evenement dat wetenschappers, leraren, doctoren en studenten bij elkaar brengt om nieuwe initiatieven op het raakvlak van evolutiebiologie en de medische wetenschappen te bespreken. Dit congres vindt plaats van 18 tot en met 21 augustus. De eerste twee dagen in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), de laatste dag in het Groninger Congres Centrum MartiniPlaza overlappend met de eerste dag van ESEB 2017. 

ESEB 2017 vindt plaats van 20 tot en met 25 augustus in MartiniPlaza. Dit is het twee-jaarlijkse internationale congres van evolutiebiologen en trekt een groot aantal academici vanuit de hele wereld. Naast het wetenschappelijke programma vinden er specifieke activiteiten plaats voor het algemene publiek. Zo heeft ESEB 2017 een locatie op het Noorderzon-terrein waar het publiek kennis kan maken met allerlei aspecten van de evolutionaire biologie.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief