Congressen

Ervaringsreis langs de vijf zintuigen

MPI NL Conference 2014

Vrijdag 27 juni – Philharmonie, Haarlem

De MPI NL Conference is dit jaar geen gewoon congres. Op deze bijzondere dag nemen we je mee op een ervaringsreis langs de vijf zintuigen, met het zesde zintuig als rode draad door de dag. Horen en zien, voelen, ruiken en proeven…… daar kan je je van alles bij voorstellen. Echter, niets is wat het lijkt!
The proof of the pudding is in the eating”…”De liefde van de man gaat door de maag”. Er zijn veel uitdrukkingen en gezegdes over eten die onze gemoedstoestand en gevoelens aanspreken. Welke smaaksensatie ervaar jij als je iets lekkers eet of drinkt? Geluk kun je niet kopen, lekker eten wel!

A scent of a women…probeer die geur maar eens te omschrijven. Wat doet geur met je? Bijna iedere geur roept een herinnering of associatie op en bepaald hoe je je op dat moment voelt. Wat doe jij daarmee? En hoe kun je dit vertalen naar jouw events?

Hoe voel jij je in een groep?…Dat verschilt per dag, is afhankelijk van de personen in die groep, de verwachtingen en de setting waarin je je bevindt.  Hoe beïnvloedt je de groepsdynamica en ga je om met intensief contact?

What you see is what you get? Is dat zo? Een wereldberoemde illusionist neemt je mee in zijn wereld. Stel je open en beleef het mee.

Zo heb je muziek nog nooit beleefd! Schakel je gehoor uit en laat je andere zintuigen kennismaken met de muziek….Op welke manier ben jij beïnvloedbaar? The floor is yours…..

Bekijk hier de sprekers en het programma
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief