Congressen

Erik Kerssies nieuwe directeur Bouw & Infra Park

Erik Kerssies is per 1 mei 2015 officieel in dienst getreden als directeur van Bouw & Infra Park in Harderwijk. Hij volgt Paul Pool op, die als interim-directeur de afgelopen zeven jaar met succes gewerkt heeft aan de ontwikkeling van de gebouwen, het park en de organisatie.
 De afgelopen jaren heeft het Bouw & Infra Park zich ontwikkeld tot een succesvol opleidings- en kennispark van de bouwnijverheid. Het Bouw & Infra Park, een monumentaal voormalig kazerneterrein in Harderwijk, is vrijwel volledig ontwikkeld en verhuurd en ontvangt jaarlijks vele tienduizenden bezoekers en congresgangers. Erik Kerssies: ‘Paul heeft de afgelopen jaren mooie resultaten behaald. Mijn taak wordt om het terrein verder te beheren, te continueren en te professionaliseren.’
 
Bouw & Infra Park ondersteunt met haar terrein, vastgoed en service vele organisaties uit de sector bouwnijverheid en aanverwante sectoren zodat deze elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Ze stelt gebouwen en terreinen beschikbaar voor praktijkopleidingen en evenementen van  organisaties en bedrijven. Ze stelt congreszalen en vastgoed beschikbaar voor de opleiding en huisvesting van studenten en cursisten, (meer)daagse conferenties, meetings en presentaties.
 

Op de foto: Paul Pool en Erik Kerssies

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief