Beurzen

‘En vanavond Belgian cuisine. Yummie!’

Wie: Denise Diane & Usher Mahmud, Denise Diane Interiors in Londen

Waar: Indigo [vakbeurs voor creatief textieldesign | Brussels Expo, Brussel]

Missie: “Kijken wat er op het vlak van interieurtextiel beweegt. En observeren hoe vakbezoekers naar mijn creaties kijken.”

Quote: “Dit is de eerste keer dat we Indigo en MoOD bezoeken en we houden er een wat dubbel gevoel aan over. We hadden een mega-beurs à la Maison & Objet verwacht, maar eigenlijk hebben we op één dag alles kunnen behappen. We hebben hier veel gevestigde waarden en ‘oude’ merken gezien, terwijl we eigenlijk op zoek waren naar fris en pittig en vernieuwend. Anderzijds hoedje af voor de manier waarop het event aangekleed wordt, met seminars waar je echt wat aan hebt en thematentoonstellingen waar je de ene ontdekking na de andere doet. Zo is het echt wel een rijk gevulde dag geworden.”

“Zelf ontwerp ik ragfijne weefsels die met Swarovski-kristallen bezet worden. Die worden gefotografeerd en daarvan wordt behangpapier geprint en interieurtextiel gemaakt. Mijn creaties zien er erg fragiel uit, maar eigenlijk zijn ze best wel stevig. Ik had er eentje ingezonden voor de Innovation Awards. Ik heb er een uurtje bij gestaan, gewoon om tegen de bezoekers te zeggen ‘Raak maar aan! Neem maar lekker vast!’”

“Het wordt stilaan tijd om terug richting station te gaan voor de Eurostar naar Londen. Maar eerst gaan we nog eens uitgebreid proeven van die Belgian cuisine. Dat wordt yummie!”

Ontdekt: “Textielbehang met LED-lichtjes er in verwerkt. Ongelooflijk mooi, zo’n sterrenhemel in je woonkamer, die je gewoon met een druk op de knop kunt activeren.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief