Congressen

Elling Hamso verzorgt keynote op Event16

Event 16 heeft Elling Hamso toegevoegd aan het kennisprogramma van de beurs. Op de eerste beursdag, woensdag 23 maart, geeft Hamso een lezing over Return on Investment bij evenementen.
 Na een carrière als manager in de olie & gasindustrie én als management consultant, startte Elling Hamso in 2000 zijn eigen eventbureau. In 2005 startte hij het Event ROI Institute. De Event ROI Methodology die hij ontwikkelde, was aanvankelijk bedoeld om de effectiviteit van events achteraf te meten. Al snel transformeerde het model naar een planningstool. Als je vooraf niet duidelijk vaststelt wat de doelstellingen zijn, hoe kan je dan achteraf de resultaten meten?

Hij gaat in op zijn Event ROI Methodology en het stellen van doelen voor je event, het ontwerpen van een format om de doelen te realiseren en het meten van de resultaten na afloop van je event.
Marc Liethof, organisator van event 16: “Het is alweer een paar jaar geleden dat een internationale spreker op event een keynote heeft gegeven. Elling Hamso is een invloedrijke persoonlijkheid in de branche en tilt ons vakgebied daadwerkelijk naar een hoger plan. Een echte must-see dus.”

De Engelstalige bijeenkomst vindt plaats tijdens Event16 op woensdag 23 maart om 14.00 uur. Locatie hal 2 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Inschrijven voor deze bijeenkomst is mogelijk via de online bezoekersregistratie.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief