Beurzen

"Elk jaar denk je: ze zullen nu alles wel bedacht hebben"

Wie: Corina de Boer, Project Manager Educational Events & Conferences, Congresbureau van de Universiteit van Amsterdam

Waar: PromZ Event [vakbeurs voor relatiegeschenken en promotionele producten | Jaarbeurs Utrecht]

Missie: Kijken wat er allemaal aan nieuwe promotie gifts zijn!

Quote: “Voor onze evenementen, en dat zijn onder andere informatiedagen, promoties en wervingscampagnes, internationale congressen ben ik op zoek naar nieuw promotiemateriaal. Hier kom je veel dingen tegen die jonge mensen aanspreken, dat zijn nogal eens de voorlopers van nieuwe trends. Al kijk ik ook naar artikelen die zowel jongeren als ouderen, dames als heren aanspreken.”

Corina heeft eerdere PromZ edities bezocht, en verbaast zich over dat de exposanten toch ieder keer weer met nieuws komen:

“Elk jaar denk je: ze zullen nu alles wel bedacht hebben, maar dan zijn er toch weer nieuwe dingen”

Zij heeft de hele beurs bekeken, want noodgedwongen was er alle tijd voor: ten tijde van PromZ was alweer vijf weken lang haar werkplek in het Maagdenhuis bezet. Als één van de laatste bezoekers verliet ze voorzien van tassen beursmateriaal de hal, en was daarbij opmerkelijk opgewekt na zo”n beursdag rondlopen: het was voor haar in ieder geval een heel nuttige dag geweest.

Ontdekt: “Bungee-cords voor je mobiel vind ik heel praktisch, die hebben ook een juryprijs gekregen”.

Waarmee duidelijk is dat deze enthousiaste bezoekster ook de vitrines met de juryprijzen bekeken heeft. “Verder een houder (plak-ring) voor je mobiel, waarmee je die makkelijker kunt vasthouden, zo laat je ”m nooit vallen. Heel bruikbaar voor jongeren. Overigens zijn er steeds meer artikelen die door de ontvangers zelf te ontwerpen of samen te stellen zijn. De trend van ‘het zelf doen’”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief