Sportevenementen

Eliza was here sponsort lokale hockeyclubs

Eliza was here promotie op dug-out

Reisorganisatie Eliza was here gaat de lokale hockeysport sponsoren. Dat gebeurt onder meer met verschillende activaties. Per direct sponsort Eliza was here de hockeyclubs AH&BC, RHV Leonidas, Laren mixed hockeyclub en Oranje-Rood.

Volgens Amber Govers, Brand & Campaign Manager bij Eliza was here, is er een sterke match tussen het merk en de hockeysport. ‘Hockeyclubs zijn dé plek om de mooiste en meest memorabele momenten te beleven. Dat sluit precies aan bij wat wij met onze vakanties doen. We claimen niet die onvergetelijke momenten te creëren, maar zijn - net als de hockeyclubs - trots om deze te faciliteren.’

Gestylde dug-outs

Zo worden de dug-outs geheel gestyled naar Eliza is here. Govers: ‘Omdat het de plek is waar je tot rust komt en jezelf even weg van de massa waant.’ Er zijn de komende tijd ook verschillende activaties bij de lokale clubs. Als eerste zijn dat een verzorgde hockeydag voor teams van Leonidas en Laren en een “experience” tijdens een van de topwedstrijden op AH&BC en Oranje-Rood. Meer activaties worden in een later stadium bekendgemaakt.

Eliza is here zorgt verder in de winterstop voor voorbereiding van de topteams in het buitenland en speciale aanbiedingen en voordelen voor hockeyliefhebbers. 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief