Congressen

Eindhoven en Helmond kandidaat ITS European Congress 2019

Eindhoven is samen met Helmond namens Nederland kandidaat voor het Europees ITS congres in 2019. Met brede steun van andere steden en regio’s, zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, en de Nederlandse ITS-industrie zijn Eindhoven en Helmond kandidaat voor de ontvangst van ruim 2.000 deelnemers. In oktober 2017 wordt bekend of het Europese congres voor slimme mobiliteit daadwerkelijk in Zuidoost-Brabant wordt gehouden.
Het vierdaagse congresprogramma van ITS European Congres wordt gecombineerd met een vakbeurs en verschillende side-events in de regio. Het bid book, dat tijdens de opening van de Automotive Week 2017 werd aangeboden aan de organisatie achter het congres ERTICO, draagt verschillende scenario’s als opties aan. Potentiële locaties zijn de Automotive Campus in Helmond, het Klokgebouw (Strijp-S) en het Evoluon in Eindhoven. 

De kandidatuur is het resultaat van een samenwerking tussen onder andere gemeentes Eindhoven en Helmond, Connekt, provincie Noord-Brabant en het ministerie van Infrastructuur en Milieu

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief