Congressen

Efteling Bosrijk geopend

De Efteling opende op 11 december voor het eerst de poorten van landgoed Efteling Bosrijk, een nieuwe verblijfsaccommodatie pal naast het attractiepark in Kaatsheuvel. Met sprookjesachtig vuurwerk en een betoverend klankspel werden circa 1.000 gasten onthaald.

Op de uitlopers van de Loonse en Drunense Duinen werden 203 Boshuysen, Dorpshuysen en appartementen gebouwd met een herkenbare Efteling uitstraling. Met de realisatie van Efteling Bosrijk is de Wereld van de Efteling een korte vakantiebestemming voor drie of vier nachten geworden. Ook kunnen er in Efteling Bosrijk (meerdaagse) trainingen, vergaderingen en heisessies worden georganiseerd. Het imposante Landhuys is geschikt voor groepen. Het gebouw heeft een gezamenlijke Huyskamer, die ingezet kan worden voor bijeenkomsten of feesten.

Het landgoed is met 17 hectare ruim opgezet. Het ligt in een gevarieerd landschap met duinen, dichte stukken bos, een open veld en water. De 99 vrijstaande Boshuysen en 26 geschakelde Dorpshuysen (6-8 persoons) hebben een authentieke uitstraling door het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen zoals hout, stenen en zand. In het markante Poorthuys met 24
4-persoons appartementen zijn tevens alle centrale voorzieningen ondergebracht, zoals een receptie, een Eethuys (Grand Café) en het Badhuys: een klein overdekt zwembad met een baby- en peuterbad en leuke speelelementen. De 54 appartementen (4-persoons) in het Landhuys hebben uitzicht over het Efteling Golfpark of Efteling Bosrijk. Het landgoed biedt 18 VIP-accommodaties.

Efteling Bosrijk is met een investering van € 52 miljoen het grootste en duurste project in de geschiedenis van de Efteling.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief