Congressen

Efapco congresseert over duurzaamheid

De European Federation of the Associations of PCOs (EFAPCO) heeft ‘Sustainability and Competitiveness in the Meetings Industry’ als thema gekozen voor haar jaarcongres dat plaatsvindt van 7 tot en met 9 januari 2010 in het nieuwe Square Brussels.

Keynote speakers zijn Jan-Christoph Napierski, die verantwoordelijk is voor het duurzaam organiseren van de UN Climate Change Conference die in december wordt gehouden in Denemarken, en David Stubbs, Head of Sustainability bij de organisatie van de Olympische Spelen 2012 in Londen. Daarnaast zijn er keynotes van Rob Davidson, Senior Lecturer bij London’s University of Westminster, en Adrienne Axler, Administrator bij Chambre de Commerce Belgo-Luxembourgeoise in Frankrijk.

Andere sprekers zijn Matthias Schultze (World Conference Center Bonn), Ricardo Petrella (Initiatiefnemer van de Groep van Lissabon), Padraic Gilligan (MCI Ireland) en Eric Everard (Artexis).

Het programma omvat tevens parallelsessies over onderwerpen als: PCO’s hun klanten en hun leveranciers, BTW in Europa voor congresdeelnemers, Technologie en social media: Wie zit er achter het stuur? en Standaardisatie in de meeting industrie.

www.efapco2010.eu


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief