Beurzen

Eerste wereldtop Women in Exhibitions in Maastricht

Website Women in Exhibitions World Summit Maastricht

Het Women in Exhibitions Network organiseert dit jaar haar allereerste wereldtop. De conferentie zal plaatsvinden op 13 en 14 in MECC Maastricht, voorafgaand aan de UFI European Conference.

Onder het thema ‘Beyond Bias: Breaking Business Barriers’ richt deze top zich op het identificeren en overwinnen van vooringenomenheid en stereotypering. Hiermee kan de sector het volledige potentieel van professionals en leiders benutten.

Voor iedereen

Dit evenement staat dan ook open voor iedereen, ongeacht geslacht, geloof, leeftijd et cetera. Verwachte deelnemers zijn vrouwen en mannen in de beurzenbranche, werkzaam als organisator, dienstverlener, locatie-exploitant op alle verschillende niveaus (junior, midden en senior) uit diverse landen.

Gevarieerd programma

Op het programma staat onder meer een trendsessie over inclusiviteit door Ashanti Bentil-Dhue, CEO en oprichter van Good Soil Leaders. Cornelien Baijens, CCO van Easyfairs Nederland, modereert een discussiepanel en Justine Rabel International Key Account Manager van Eventmaker spreekt over het aantrekken, behouden en faciliteren van jong talent. Ook is er een workshop over de stappen die je als organisator kan nemen om inclusiviteit op een evenementen te vergroten.

Het volledige programma en overig informatie over de World Summit is te vinden op de website van Women in Exhibitions.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief