Congressen

Eerste Rotterdam Knowledge Ambassadors geïnaugureerd

In Rotterdam werden op donderdag 10 oktober de eerste twaalf Knowledge Ambassadors geïnaugureerd. Deze nieuwe club wordt gevormd door kennisambassadeurs die initiatiefnemer zijn geweest van een internationaal congres in Rotterdam. Doel is om kennis uit te wisselen over het initiëren, ontvangen en organiseren van congressen en een vraagbaak te vormen voor mensen die dit overwegen.
De Rotterdam Knowledge Ambassadors is een initiatief van Rotterdam Marketing, die hiermee meer internationale congressen naar de Maasstad wil halen. Directeur Ton Wesselink benoemde de eerste lichting ambassadeurs tijdens een diner in LP2.

Voorafgaand kregen de gasten van Paul van de Laar, directeur van Museum Rotterdam, uitleg over de nieuwe tentoonstelling ‘Echte Rotterdammers’ die de volgende dag in LP2 officieel geopend werd. Tijdens het originele diner dat was samengesteld door On Board On Shore werden er al veel ervaringen met het organiseren van congressen uitgewisseld en vertelden de kennisambassadeurs gepassioneerd over hun vakgebied.

Rotterdam Knowledge Ambassadors diner in LP2


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief