Congressen

Eerste Pullman hotel in Nederland geopend

Het eerste Pullman hotel van Nederland is geopend. Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven kreeg donderdag 9 februari de eer om de officiële opening van het nieuwe 'Hotel Pullman Eindhoven Cocagne' te verrichten. Pullman is een merk van Accor Hotels, waarbij rust, hightech connectiviteit en design centraal staan. Directeur Ronald Kooistra van Pullman Eindhoven Cocagne: "Vandaar dat voor de vestiging van het eerste Pullman hotel voor de lichtstad Eindhoven is gekozen. Deze stad is onder andere bekend van de hightech campus en de Design Academy."
Algemeen directeur Accor Hotels Nederland Caro van Eekelen: “In de afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in onze hotels in Nederland, in totaal zo'n tweehonderd miljoen euro. Er bleek nog behoefte te zijn aan een hotelmerk voor de zakenreiziger met uitstekende faciliteiten voor vergaderen en conventies. Ik ben dan ook erg trots op de opening van Pullman Eindhoven Cocagne. Ons doel is om de komende jaren ook in andere Nederlandse steden Pullman hotels te gaan realiseren. Sinds 2012 omvat het Pullman netwerk  58 hotels in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië-Pacific en Latijns-Amerika. De komende jaren zal het netwerk van Pullman toenemen tot meer dan honderdvijftig hotels over de hele wereld.”

In de twee jaar durende renovatie van Pullman Eindhoven Cocagne is het thema ‘where tech meets design & personal experience’ in het gehele hotel doorgevoerd. Kooistra: "Er is gratis WiFi op alle plekken in het hotel beschikbaar. Daarnaast is het hotel uitgerust met de speciaal ingerichte ‘Connectivity Lounge’. Deze innovatieve ruimte, die in samenwerking met Microsoft is ontwikkeld, biedt gasten de gelegenheid te werken met de nieuwste computers en software en geeft hen onbeperkt toegang tot internet. Met ‘Co-Meeting’ introduceert Pullman een nieuwe benadering van het organiseren van bijeenkomsten en seminars; zo is de toegewijde staf 24 uur per dag beschikbaar om zijn gasten te assisteren. Verder beschikt het hotel over een wellnesscentrum en over 320 ruime, comfortabele kamers, met een warm, eigentijds design en veel natuurlijk licht. Alle kamers zijn voorzien van moderne communicatievoorzieningen voor ontspannen, slapen en werken, een innovatief bedconcept en een trendy badkamer. De achttien state-of-the-art conferentiezalen zijn geschikt voor tien tot vierhonderd personen en beschikken, net als alle kamers, over Nespresso apparaten. Tot slot is de oude Brasserie Bruegel omgedoopt tot een geheel vernieuwd designrestaurant, Vestdijk 47. In zijn nieuwe open keuken presenteert chef-kok Hans Melis zijn gasten dagelijks culinaire verrassingen waarbij traditie en internationale klassiekers centraal staan."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief