Congressen

Eerste Park Inn by Radisson hotel in Nederland geopend

Het eerste Park Inn by Radisson hotel van Nederland beleefde op 11 april haar Grand Opening. In het thema ‘adding color to your night’ werden gasten door hostesses, gekleed in kleurrijke stijl, feestelijk verwelkomd. Het trendy en kleurrijke hotel richt zich met name op de nieuwe generatie zakenreiziger.

“Met deze succesvolle Grand Opening is het eerste Park Inn by Radisson voor de Carlson Rezidor Hotel Group in Nederland nu officieel een feit. Met de introductie van het F&B concept Live-Inn room, 24/7 Food Kiosk, self check-in terminals en full wireless connectivity hopen wij de nieuwe generatie zakenreiziger naar ons hotel te trekken en hen te voorzien in hun specifieke wensen”, aldus Marcel Romein, General Manager van het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.
     
Naast het moderne kleurrijke interieur fungeert het hotel als een multifunctionele hub waarbij zowel wordt ingespeeld op de bestaande clientèle van Gen X als de nieuwe groeiende generatie gasten van Gen Y. Het F&B en check-inn concept laat gasten genieten van diverse internationale gerechten en verschillende lokale biersoorten. De snelle Wifi in het hotel zorgt ervoor dat gasten overal online kunnen zijn. De zakenreiziger die wel toe is aan wat nieuwe energie kan zich helemaal opladen in de fitnessruimte. Ook voor meetings en vergaderingen is het nieuwe Park Inn hotel van alle mogelijke gemakken voorzien.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.