Congressen

Eerste Google Glass-app voor zakenreizigers

Starwood Hotels & Resorts heeft als eerste hotelmerk een Google Glass-app gelanceerd voor haar gasten. De SPG-app voor Google Glass is ontworpen om de leden van het Starwood Preferred Guest loyaliteitsprogramma bij te staan in elke fase van hun reis – van de verkenning van eventuele bestemmingen, tot de praktische logistieke planning voor, tijdens en na een bezoek.
‘, ‘Gebruikers kunnen met spraakcommando's zoeken naar de bijna 1200 wereldwijde hotels en resorts van Starwood via bestemming, luchthavencode of door te kijken wat er in de buurt is.

Leden kunnen Starwood bellen of richtingsaanwijzingen ontvangen naar elk willekeurig hotel en hebben tevens de mogelijkheid om foto's te delen waarop onder andere hotelvoorzieningen, kamers en omgeving staan. Verder hebben ze toegang tot geactualiseerde accountgegevens, waaronder het Starpoint-saldo en de gegevens van toekomstige verblijven.

Net als de SPG-smartphone en iPad-apps maakt de SPG-app voor Google Glass gebruik van state-awaretechnologie om toekomstige verblijven weer te geven, de aankomst in een hotel van Starwood te herkennen en de gebruikerservaring dienovereenkomstig aan te passen.

De SPG-app voor Google Glass is nu beschikbaar voor Google Glass Explorers.
‘, ‘


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief