Festivals

Eerste Giant komt in de American Dream Mall

Visual The Giant in de Amercan Dream Mall

In het Amerikaanse winkelcentrum American Dream Mall komt de eerste ‘Giant’: een bewegende mechanische reus van 16,5 meter hoog waarop met LED- en scantechnologie (bekende) personen kunnen worden weergegeven. Bezoekers kunnen ook zichzelf hiervoor laten scannen.

The Giant wordt het hoogste bewegende standbeeld ter wereld. Het is een androgyn mensachtig standbeeld met een hoofd en armen dat in verschillende houdingen kan bewegen. Het is bekleed met op maat gemaakte LED's. Het beeld kan onmiddellijk veranderen in een oneindig aantal visuals met behulp van LED- en scantechnologie. 

Meest verbazingwekkende selfie

Het standbeeld kan bijvoorbeeld een persoon uitbeelden, van beroemdheden tot historische figuren. Ook kunnen bezoekers zichzelf laten scannen en zichzelf terugzien als bewegende reus. The Giant Attractions Company, het Ierse bedrijf achter de Giant, beschrijft dit portret als ‘de meest verbazingwekkende selfie op aarde’. Visuele als auditieve effecten rondom de Giant moeten een totale show bieden.

De American Dream Mall in New Jersey, is het op een na grootste winkelcentrum in de Verenigde Staten. Deze mall biedt een mix van entertainment, winkels en eetgelegenheden. Vanaf volgend jaar moeten bezoekers elk uur entertainment te zien krijgen met de Giant, zo is het plan. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief