Beurzen

Eerste erotische kerstbeurs in Groningen

Suiker Events Groningen organiseert van 20 december tot en met 22 december 2019 een erotische Kerstbeurs. Op de driedaagse beurs met de naam Feria de las Fantasias zullen tientallen standhouders te vinden zijn die aansluiten bij de erotische lifestyle van de bezoekers. De organisator vertelt: “Drie dagen lang kunnen bezoekers een exclusieve fantasiewereld vinden, waar iedereen zichzelf kan zijn.”

Van routine naar fantasie

De provincie Groningen is voor de eerste keer de locatie van een grootschalige, erotische lifestylebeurs. Met een mix van soorten entertainment is het de bedoeling een beleving te creëren waardoor mensen kunnen ontsnappen uit hun routinematige leven en al hun zintuigen kunnen prikkelen.

Er zullen diverse podia te vinden zijn waar een presentator liveacts zal aankondigen. Voor het entertainment is een internationale agency aangetrokken voor een mix van (inter)nationale artiesten, zoals Wesley Jones (Frankrijk), Vladimira (Argentinië) en Misteress Cleo (Egypte). De minimumleeftijd voor het bezoeken van Feria de las Fantasias is 18 jaar.

Er zijn plannen om Feria de las Fantasias na deze Groningse editie verder uit te rollen naar andere delen van Nederland, België en Spanje.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief