Beurzen

Eerste editie Techni-mat met 1.659 bezoekers

Ondanks de ongewone omstandigheden is er op 7 en 8 oktober in Kortrijk Xpo een basis gelegd voor de nieuwe vakbeurs TECHNI-MAT, die focust op technieken en materialen voor infra en ruwbouw. De beurs is een initiatief van InfraTech (Rotterdam Ahoy) en Matexpo (The Fair Experts). In totaal heeft TECHNI-MAT 1.659 bezoekers verwelkomd, uiteraard volgens de strikte regels van het beurzenprotocol.

Uitdaging

De meeste exposanten waren het erover eens: na 6 maanden was er eindelijk een gelegenheid om klanten en relaties live te ontmoeten en dit zorgde voor een positieve sfeer onder de aanwezigen. Gregory Olszewski, directeur: “Een nieuwe beurs in de markt zetten is altijd een uitdaging. In deze tijden is het nog moeilijker, maar we waren ervan overtuigd dat TECHNI-MAT moest doorgaan, in het belang van de sector. En als je dan ziet dat er een goede sfeer is en er weer fysieke contacten worden gelegd, dan ben je blij dat je hebt doorgezet en dat de markt ook gevolgd is.”

Kim Vrolijk, Exhibition Manager: “Er was in België duidelijk behoefte aan een dergelijk innoverend platform. Dat er meteen meer dan 120 exposanten op de afspraak aanwezig waren, toont aan dat TECHNI-MAT haar plaats heeft ingenomen als ontmoetingsplaats voor de hele sector.”

Techni-Mat Awards

Tijdens de uitreiking van de allereerste Techni-Mat Awards, kaapte Stradus met CERO Bestrating de Sustainability Award weg en CGK Maritime de Technical Award. Bezoekers brachten op 7 oktober jongstleden hun stem uit op één van de 6 genomineerden. Stradus won ook nog eens de Audience Award.

De komende dagen wordt er een enquête georganiseerd bij de exposanten en bezoekers zodat de tweede editie nog beter afgestemd kan worden op de wensen van de deelnemers en partners. Die tweede editie zal plaatsvinden op 9 en 10 maart 2022.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief