Congressen

Eenvoudig zelf een digitale 3D-versie van een locatie maken

Meetingselect HD venue

Meetingselect, het platform voor het boeken van vergader- en evenementlocaties wereldwijd, introduceert HD Venues. Met deze software wordt een vergader- of evenementenlocatie omgezet in een digitale 3D-versie. Dat vormt de basis voor een hybride event met een face-to-face bijeenkomst in de fysieke locatie en een online programma in de virtuele accommodatie.

Hotels en vergaderlocaties hoeven niet langer te investeren in technische kennis en dure software om online of hybride bijeenkomsten te organiseren. Met HD Venues creëren ze eenvoudig een 3D-ervaring voor zowel de fysieke als digitaal aanwezige deelnemers, helemaal volgens het unieke karakter van de fysieke locatie. Bovendien kunnen ze dit volledig volgens de branding van hun opdrachtgever doen. Daarnaast bevat de software verschillende interactieve tools waarmee sprekers hun publiek actief bij hun presentatie kunnen betrekken.

Ledenstructuur

De HD Venues-software is ondergebracht in een coöperatie, zodat de leden gezamenlijk een stem hebben in de doorontwikkeling van de software. De software is uitsluitend beschikbaar voor leden van deze coöperatie, en lid worden is alleen mogelijk voor wie een fysieke vergaderlocatie heeft. Op deze manier houdt Meetingselect de prijs van de software toegankelijk. Leden van de coöperatie krijgen bovendien het label ‘Hybrid venue’ binnen het online boekingsplatform van Meetingselect.

Martin Bergonje, CEO van Meetingselect: “In het afgelopen jaar was de vraag naar online eventsoftware groter dan ooit. Diverse onderzoeken wijzen bovendien uit dat die vraag naar het samenbrengen van fysiek en digitaal aanwezige deelnemers de komende jaren sterk blijft toenemen. Met HD Venues helpen we locaties weer in contact te treden met opdrachtgevers en voorbereid te zijn op de veranderende vergader- en evenementenbranche. En door het bundelen van de krachten, is HD Venues echt een platform van de industrie, voor de industrie geworden.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief