Beurzen

''Een tweede maquette heb ik al besteld''

Fresh-r wint prijs op Passivhaus

Wat drijft een marketing manager om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie (spraken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij nam deel aan de Passivhaus beurs in München.

Hoe is de beurs bevallen?

“De beurs was voor ons een groot succes. Niet alleen hebben we een prijs gewonnen voor Fresh-r maar we konden ook aan onze doelgroep laten zien hoe ons product werkt en wat de vele voordelen zijn.”

Wat ging er goed en wat viel tegen?

“We werden uitgeroepen tot wereldkampioen ventileren door het Passivhaus Instituut, de organisatoren van de beurs en pioniers op het gebied van energieneutraal bouwen. Wat vervolgens even slikken was, was de enorme drukte.”

Wat heb je geleerd voor de volgende beurs?

“Voor het eerst hadden we een maquette op onze stand. Om uit te leggen hoe wij een hele woning van frisse lucht voorzien. Iedereen wil dat zien en aanraken en het was te druk om iedereen die gelegenheid te geven. Een tweede maquette heb ik al besteld.”

Het is dus gelukt om de prijs binnen te halen, maar wat betekent dit resultaat voor de marketing van Fresh-r?

“De jury vond de gezamenlijke inzending van het Schotse Collective Architecture en het Nederlandse Fresh-r de meest effectieve manier van ventileren met warmteterugwinning, waar comfort verzekerd is tegen de laagste prijs, zonder dat er energie verloren gaat. Bij de overhandiging van de prijs werd gezegd ons product de norm voor gelaagde bouw moet worden. We zijn uiteraard heel blij met deze erkenning en het helpt om onze doelgroep te overtuigen van ons product. Qua marketing betekent dit ook dat we op zoek gaan naar verkoop- en distributiepartners in het buitenland.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief