Conference Matters international

Een meerdaags symposium organiseren? Ontdek De Werelt en verras jouw gasten!

De Werelt

Wil jij binnenkort een meerdaags symposium organiseren? En wil jij nét dat beetje extra bieden aan jouw gasten? Ontdek dan De Werelt: de groenste A-locatie op de meest centrale locatie van Nederland met 15 zalen, een eigen restaurant, wellness center en natuurgebied de Veluwe als achtertuin. Je ontvangt hier moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen. De locatie beschikt over voldoende eigen en gratis parkeergelegenheid. Deel kennis, inspireer en verbind! 

Maar, waarom is De Werelt dé ideale locatie voor een meerdaags evenement? Naast alle faciliteiten beschikt De Werelt ook over 125 comfortabele hotelkamers voor jou en jouw gasten. Word s ’ochtends ontspannen wakker terwijl de frisse bosgeur je kamer inwaait. Pak een verkwikkende douche of zwem een paar baantjes in onze zwembad en schuif vervolgens aan bij ons heerlijke ontbijtbuffet. Zo begint iedereen de dag ongetwijfeld vol frisse en positieve energie. Helemaal klaar dus voor een goed symposium! 

Haal het maximale uit jouw symposium met onze arrangementen

Jouw symposium naar een hoger niveau tillen? Zorg dan ook voor de nodige ontspanning in de buitenlucht. De Werelt ligt gelukkig in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe. Dus nu je er toch bent, waarom zou je deze schitterende bosrijke omgeving dan niet volop benutten? De Werelt biedt verschillende arrangementen voor een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. Start jullie dag bijvoorbeeld actief in de buitenluch met een bootcamp, stap in ons ijsbad, maak een mooie fietstocht of neem je flipover mee het bos in voor een leuke brainstormsessie. Alles is mogelijk! 

Jouw volgende symposium midden in de bossen?

Wij denken graag mee over de zaalinrichting, de invulling van jouw programma maar ook over de culinaire en technische invulling. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, want wij nemen alle zorgen uit handen en maken graag een voorstel op maat. Meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem gerust contact met ons op via info@dewerelt.nl of bel 088 000 1581. Hopelijk zien we jou binnenkort!  

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief