Beurzen

Een duurzaam en impactvol evenement creëer je bij Jaarbeurs

Polarzaal in Jaarbeurs Media Plaza

Stel je eens voor: een evenement dat niet alleen je deelnemers samenbrengt, maar ook een positieve impact heeft op onze wereld. Dat is precies wat Koninklijke Jaarbeurs, jouw partner in het creëren van bijzondere ontmoetingen, te bieden heeft. We begrijpen dat evenementen meer zijn dan alleen momenten op de kalender; ze zijn kansen om te innoveren, te inspireren en verschil te maken.

Versneller van duurzame groei

Bij Jaarbeurs geloven we dat duurzaamheid niet slechts een modewoord is, maar een verantwoordelijkheid die we delen. Onze toewijding aan duurzaamheid blijkt uit onze inspanningen om evenementen te organiseren die niet alleen onvergetelijk zijn, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Wij hebben de ambitie om de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en events in Europa te zijn. Alleen samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Daarbij hoort ook het steeds groener organiseren van beurzen en evenementen onder ons dak. Wij zijn organisator en gastheer van de belangrijkste congressen en events op het gebied van duurzaamheid. Dit doen we door meer duurzame alternatieven aan te bieden en klanten te motiveren in groenere keuzes. Van slimme energieoplossingen tot bewuste afvalverwerking en van gezonde duurzame catering tot teruggeven aan de natuur. We streven ernaar om samen met jou duurzame stappen te zetten en inspirerende verandering te realiseren tijdens jouw evenement.

Een aantal concrete voorbeelden? We schreven er een boek over. Download het hier.

Jouw succes, onze missie

Bij Jaarbeurs draait het niet alleen om de fysieke locatie, maar om de complete ervaring. Wie al eerder een bijeenkomst heeft georganiseerd in de Utrechtse evenementenlocatie, zal het beamen: Jaarbeurs denkt actief met jou als organisator mee. Evenementen organiseer je samen met én bij Jaarbeurs. Wij helpen je doelstellingen te behalen en zorgen voor professionele begeleiding en extra services op maat. Jaarbeurs staat al jaren bekend als vriendelijke, duurzame en vernieuwende gastheer. Niet voor niets wonnen ze in 2022 de nationale publieksprijs voor Beste Congreslocatie van het jaar.

Onvergetelijke ervaringen met een groene twist

Jaarbeurs heeft vier unieke en exclusieve congresgebieden, ingericht voor allerlei soorten zakelijke en publieke evenementen van 200 tot 1500 man. Daarnaast kun je ook grotere evenementen organiseren in de 10 beurshallen.

Dat allemaal vanaf een perfect bereikbare locatie, midden in het land en direct naast het station. En dat is, zeker als je een evenement organiseert met duurzaamheid op het netvlies, enorm prettig.

Neem contact op om te bespreken hoe we een duurzaam evenement voor jou kunnen creëren.

Meer weten over het organiseren van onvergetelijke ervaringen bij Jaarbeurs? Ga naar www.jaarbeurs.nl/organisator.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief