Beurzen

Een dikke 7 voor vakbeurs Energie 2012

Bezoekers beoordeelden Energie 2012 met een 7,1. Het rapportcijfer van exposanten kwam uit op een 7,3. De vakbeurs, die van 9 tot en met 11 oktober plaats vond in 's-Hertogenbosch, was het toneel van de laatste trends, nieuwe producten en innovaties in de energiebesparing.

Het beslisniveau was wederom hoog: 33% van de bezoekers was directeur of eigenaar. Meer dan de helft was mede-of eindbeslisser en 34% van alle bezoekers had vooraf aan het beursbezoek al investeringsplannen. Alles bij elkaar opgeteld zijn in drie dagen 81.609 gesprekken gevoerd.

Het bezoekersaantal kwam uit op 13.527 (inclusief overloop van bezoekers van Milieu en Surface). Nieuwkomer op Energie 2012 was het PassiefBouwen Event in samenwerking met de Stichting PassiefBouwen.nl. Ruim een vierde van de bezoekers heeft dit evenement bezocht.

Het onderwerp dat  veruit de meeste interesse genoot van bezoekers was duurzame energie (77%). Zonne-energie stak daar met 64% met kop en schouders bovenuit, gevolgd door warmtepompen/bodemenergie 41% en windenergie met 30%. Na duurzame energie kwam de bezoeker met name voor verbruiksbesparende maatregelen voor gebouwen (36%) en verbruiksbesparende maatregelen voor productieprocessen in de industrie (24%). 91% van de bezoekers was tevreden met het beursaanbod.

Energie 2013 staat gepland van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 september in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

www.energievakbeurs.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief