Congressen

Een bijeenkomst moet toch ook leuk zijn…?

Op zoek naar
frisse zeelucht,
ruime zalen,
filevrij rijden,
een groene omgeving,
ontspanning en inspiratie?

 Te midden van blanke duinen, brede zandstranden en dicht begroeide bossen ligt Badhotel Domburg. Badhotel Domburg biedt u een mooie locatie dicht aan zee waar u in alle rust kunt vergaderen. De rustige omgeving van het sfeervolle dorpje Domburg en frisse lucht van zee geven u genoeg inspiratie voor een succesvolle vergadering.

U kunt kiezen uit vijf vergaderzalen die alle zijn voorzien van vele moderne faciliteiten voor een professionele vergadering. De zalen zijn onderling te combineren voor grotere groepen. Het zijn mooi ingerichte, ruime zalen (allen met daglicht) die u een rustige omgeving bieden. Ook is er gratis draadloos internet aanwezig. Badhotel Domburg geeft u alle mogelijkheden om een vergadering zo in te plannen zoals het u het beste uitkomt. Uw wensen komen op de eerste plaats. Restaurant Zee&Land zorgt voor een gezonde lunch of diner, compleet met verse ingrediënten en biologische streekproducten.

Onderbreek de training met een activiteit! Bijvoorbeeld buiten. Binnen vijf minuten bent u op het strand. Ideaal voor het maken van een strandwandeling tijdens een pauze of een teambuildende activiteit die motiveert en inspireert. Maar u kunt natuurlijk ook de training/sessie voortzetten op strand. De uitgestrekte stranden dagen u uit voor een leuke afwisseling van de bijeenkomst.

Graag zijn wij (ook) dit jaar weer uw partner in het organiseren én realiseren van uw meeting in Badhotel Domburg. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij denken met u mee, dát is pas teamwork!

www.badhotel.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief