Congressen

Edwin van Velsen general manager bij Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch

Edwin van Velsen start met ingang van 1 februari als General Manager bij Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch. Van Velsen neemt de functie over van Joeri Nuyten die per 7 januari zijn werkzaamheden voortzet bij Bilderberg Hotel De Buunderkamp.

Edwin van Velsen was tot voor kort werkzaam als Operationeel Manager bij Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Vanaf 2002 bekleedde hij diverse functies binnen de Hoscom organisatie. Daarvoor was Van Velsen al werkzaam bij Bilderberg, onder andere als F&B Manager en Chef Kok in het Bilderberg Europa Hotel en in diverse keuken posities in Kasteel ’t Kerckebosch, Hotel ‘t Speulderbos en Hotel De Bilderberg.

Joeri Nuyten volgt Jacintha Verkerk op als General Manager, die begin oktober 2012 de overstap maakte naar Bilderberg Hotel De Klepperman. In 2004 startte Nuyten zijn carrière bij Bilderberg als F&B Manager van het Bilderberg Europa Hotel en vervolgde deze een jaar later bij het Bilderberg Garden Hotel. In 2009 promoveerde Joeri tot General Manager van Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief