Festivals, Congressen

Easyfairs lanceert nieuw internationaal festival voor digitale wereld: tech.STARS

Visual tech.STARS festival

Easyfairs organiseert een nieuw festival voor de digitale wereld in de breedte. Het heet tech.STARS en de eerste editie wordt volgend jaar op 6 en 7 maart gehouden in Milaan. Een tweede editie volgt in München op 29 en 30 oktober. Het festival is bedoeld voor 'cyberpioniers, data-experts, AI-whizzkids en elk type digitale innovator die je je maar kunt voorstellen', laat Easyfairs weten.

Echt festival

tech.STARS is een nieuw format speciaal afgestemd op de behoeften van de tech-gemeenschap: een echt festival waar je elkaar kunt ontmoeten. Er zijn live optredens, foodtrucks en er is een nachtprogramma met tech, beats en food. Maar er is ook gelegenheid om zaken te doen. Er zijn ook hubs voor sessies en discussies in drie gebieden en drie 'arena's': big data & AI, datacenter en CloudOps.

Het doel is om een platform te creëren dat 'het hele digitale ecosysteem samenbrengt als katalysator voor verdere innovatie'. 

Community-gedreven

'Creatief ondernemerschap, technologische innovatie en het dienen van gemeenschappen zijn de kernwaarden van Easyfairs en die komen allemaal samen op tech.STARS', zegt Group Head of Business Development Arnaud Istas. 'Het worden echte community-gedreven meet-ups in Milaan en München, twee fantastische steden die bekend staan om hun creativiteit en technologische vooruitgang in het hart van Europa.'

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief