Beurzen

Easyfairs Belgium: Great Place to Work

Easyfairs Belgium heeft 19 maart jongstleden de Great Place to Work erkenning in ontvangst genomen. Dirk Van Roy, CEO Easyfairs Belgium, is trots op zijn team: “Werken in de eventsector vraagt veel van onze medewerkers. Daarom vinden wij het als bedrijf heel belangrijk om hen te bedanken, successen te vieren én hun wellbeing voorop te zetten. Het is bijzonder fijn om nu de bevestiging te krijgen van onze medewerkers dat Easyfairs een Great Place To Work is!”

Great Place to Work

Great Place To Work is een inititatief van het Great Place To Work Institute Belgium in samenwerking met Vlerick Business School en mediapartner Jobat/Mark Magazine. De werknemers vullen een tevredenheidsenquête in en de organisatie wordt onderworpen aan een inhoudelijke analyse.

Easyfairs Belgium nam voor de eerste keer deel en blikt tevreden terug. Machiël De Cock, Talent Manager Easyfairs Belgium: “Deze audit liet ons kritisch kijken naar onze organisatie en de verschillende HR processen. Wij definieerden op basis van de enquêteresultaten ook al enkele actiepunten om het in de toekomst nog beter te doen. We zijn alvast heel blij dat onze werknemers bevestigen dat dit een leuke werkplek is! ”

Passie en ondernemerschap

In België stelt Easyfairs meer dan 170 mensen te werk. Passie en ondernemerschap staan voorop. Een eigen opleidingsprogramma, de Easyfairs Academy, helpt medewerkers om hun talenten te ontwikkelen en hun professionele doelen te bereiken. Bovendien besteedt Easyfairs Belgium ook veel aandacht aan het persoonlijk welzijn en fun op het werk.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief