Festivals

Dyson biedt tijdens ADE bezoekers 'de toekomst van geluid'

Dyson

Dyson komt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) met een innovatieve ervaring. Tijdens ADE introduceert Dyson de Dyson OnTrac Headphones. Daarmee wi Dyson bezoekers 'de toekomst van geluid' laten beleven.

Luisterervaring herdefiniëren

Dyson is vooral bekend om zijn motoren en stille huishoudelijke apparaten, maar zet nu een stap naar de muziekindustrie. Tijdens ADE 2024 presenteert Dyson zijn visie op geluid met de lancering van de OnTrac Headphones, de eerste audio-only over-ear headset van het merk. Doel is de grenzen van geluidskwaliteit te verleggen en de luisterervaring te herdefiniëren.

De koptelefoon heeft een batterijduur van 55 uur, acht microfoons voor actieve ruisonderdrukking en de mogelijkheid om omgevingsgeluid met 40dB te verminderen.

Activatie in Dyson Store

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober nodigt Dyson muziekprofessionals en -liefhebbers uit voor een speciale demo-avond in de Dyson Store aan het Koningsplein. Bezoekers kunnen daar kennismaken met de OnTrac Headphones en verschillende configuraties van het product uitproberen. Daarnaast biedt Dyson een reeks extra’s aan, zoals gratis stylingsessies met de Dyson Airwrap en exclusieve dj-optredens, een dj-workshop.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief