Beurzen

Duurzame standbouw

Duurzame standbouw - aluminium-extrusie

De beursstand systemen van EFKA zijn herbruikbaar. Hiermee streven wij voorop te staan in de ontwikkeling van duurzaamheid. Wij leveren modulaire aluminium profielen ontworpen voor beurzen, evenementen, showrooms of expositieruimtes. EFKA heeft haar eigen modulair standbouw systeem ontwikkeld, waarbij de stands eenvoudig te monteren en demonteren zijn. De stands kunnen veelal door één of twee personen op gezet worden. De beursstand wordt uiteindelijk voorzien van uw eigen textielprint. Deze kan door middel van een siliconen pees worden bevestigd. Deze print is eenvoudig te vervangen, waardoor een andere uitstraling in een mum van tijd gecreëerd is.

EFKA biedt diverse mogelijkheden op het gebied van modulaire en herbruikbare stands, waarmee flink bespaard kan worden op de standbouw kosten. Op dit moment wordt er in de evenementenbranche nog altijd veel houten standbouw toegepast. Dit materiaal wordt slechts na één beursdeelname weggegooid, wat ecologisch onverantwoord is. Met aluminium beursstands bespaart u niet alleen kosten, maar spaart u ook het milieu.

ALUMINIUM IS 100% DUURZAAM

Aluminium is 100% duurzaam, omdat oude aluminium profielen en reststukken worden geëxtrudeerd. Met relatief weinig energie en lage bewerkingskosten worden er nieuwe frames gemaakt. Naast beursstands en achterwanden, zijn deze profielen ook inzetbaar als onder andere wanddecoratie of wandreclame.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief