Congressen

Duurzaam resort in Drenthe

Green Meet*s in het Drentse Erica heeft deze maand haar deuren geopend. Het nieuwe resort omvat een hotel met 25 hotelkamers en 2 suites op viersterrenniveau. een Par 3 golfbaan en conferentieoord De Fijnfabriek.

Green Meet*s ligt aan de rand van het natuurgebied Bargerveen. Bij de nieuwbouw en inrichting stond duurzaamheid voorop. Ook bij de uitbating is dit het geval. Zo werkt Green Meet’s bij voorkeur met biologische producten en met producten uit de regio.

Conferentieoord De Fijnfabriek is een industrieel monument dat volledig is gerenoveerd en verbouwd. Het was ooit een turfstrooiselfabriek is nog de enige fabriek van dit type in ons land. De renovatie is uitgevoerd met behoud van belangrijke kenmerken waardoor de bijzondere oud-industriële sfeer nog steeds voelbaar is. De karakteristieke raampartijen in de gevels zijn behouden. Er zijn vier conferentiezalen die de namen dragen van bijzonder planten die in dit gebied voorkomen: Zonnedauw, Veenbes, Dophei en Pijpestrootje. Iedere zaal kan naar wens worden ingericht en zijn ook geschikt voor lunches of diners. De Fijnfabriek biedt ruimte aan gezelschappen tot 200 mensen.

De hotelkamers zijn sfeervol ingericht in thema aarde of vuur en beschikken over extra lange comfortabele bedden, een badkamer met luxe artikelen en wireless internet. Het terras of balkon biedt uitzicht over het Amsterdamsche Veld.

De golfbaan kent momenteel 6 holes die door ze vanuit verschillende posities en langs andere hindernissen te benaderen een 12 holes ronde opleveren. In de toekomst zal Green Meet*s Golf bestaan uit een Championship Course van 18 holes, een Executive Course met 9 holes, een driving range, extra oefenholes voor golfclinics, grote putting greens, oefenbunkers en pitching greens.

In november 2010 wordt de beauty & wellness afdeling geopend. Die omvat een Finse sauna, een beautysalon en een ruimte voor massages.

www.greenmeets.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief