Congressen

Control Conference maakt doorstart als Dutch Game Day

Nederland krijgt weer een eigen game-congres. Op 6 oktober vindt in Hilversum de Dutch Game Day plaats. Dit event is een herstart van het eerdere game-congres Control Conference. De Dutch Game Day maakt onderdeel uit van de Dutch Media Week.

Dutch Game Day (‘powered by Control’) bestaat uit een congres van twee tracks met sprekers uit binnen- en buitenland. Die geven een kijkje achter de schermen bij het development van hun games of delen hun meer persoonlijke verhalen. Verder is er een centrale expo waar bedrijven hun games en producten kunnen presenteren of op zoek kunnen naar klanten, partners, werknemers of stagiairs. Namens de Dutch Games Association verzorgt Derk de Geus enkele live podcast-uitzendingen over de game-industrie.

Dutch Game Awards 2022

In de avond van 6 oktober organiseert de Dutch Games Association de uitreiking van de Dutch Game Awards 2022. Vorig jaar was het de eerste keer dat Dutch Media Week en de Dutch Games Association hiervoor de handen ineen sloegen. Die samenwerking is zo goed bevallen, dat er nu dus sprake is van een hele gamedag.

De Dutch Game Day is een samenwerking tussen Dutch Media Week, branche-organisatie Dutch Games Association en game-vakblad Control.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief