Congressen

Duncan Wardle eerst aangekondigde keynote speaker op IBTM World 2018

Duncan Wardle, voormalig Head of Innovation & Creativity bij Disney © Jordi Wallenburg

Duncan Wardle, een van de belangrijkste creatieve krachten achter The Walt Disney Company, is de eerste aangekondigde keynote speaker voor IBTM World 2018, de internationale meetingvakbeurs die plaatsvindt van 27-29 november in Barcelona.

Creatief denken

De sessie van Duncan Wardle is op de tweede beursdag het startschot voor de ‘stream’ Innovatie, technologie en creativiteit’ van het kennisprogramma dat uit een zestigtal sessies zal bestaan.

Voor zijn presentatie met als titel ‘Think Different the Disney Way’, zal Wardle putten uit zijn 25-jarige carrière bij The Walt Disney Company en zijn ervaring bij het leiden van een team van creatieve ideeënconsultants. Hij wil laten zien hoe het gebruik van creatief denken verregaande en onverwachte bedrijfsresultaten kan genereren.

Duncan Wardle

Duncan Wardle maakte deel uit van het team dat de oplevering van EuroDisney- en Disney-cruises leidde en vervulde verschillende rollen in het bedrijf voordat hij werd benoemd tot vicepresident Innovation & Creativity. Wardle is nu een onafhankelijke Innovation Consultant, die werkt met bedrijven zoals Coca Cola, Ford en Johnson & Johnson.

IBTM zal in de komende maanden nog twee keynote speakers presenteren, als onderdeel van het kennisprogramma dat in zijn geheel op de beursvloer van IBTM World zal plaatsvinden.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief