Congressen

Duits Congresbureau neemt duurzaamheidadviseur in dienst

Christine Koch is door het German Convention Bureau aangesteld als Sustainability Advisor. In haar nieuwe rol is ze verantwoordelijk om het commitment binnen deze marketingorganisatie rondom alle aspecten van duurzaamheid – economisch, ecologisch en social – verder te vergroten.

Koch is sinds 2000 werkzaam voor het GCB, eerst op het gebied van database marketing en later als Sustainability Manager.

De afgelopen jaren heeft ze veel kennis opgedaan omtrent duurzaamheid en was actief betrokken bij diverse duurzaamheids initiatieven. Een voorbeeld hiervan is het seminar programma voor duurzaamheidadviseurs, dat werd aangeboden door het GCB in samenwerking met de German Federal Environmental Foundation (DBU). Koch hielp ook bij het ontwikkelen en implementeren van de ‘Fairpflichtet’ duurzaamheidscode voor de meeting industrie in Duits sprekende landen, werkte mee aan de Green Globe certificering van het GCB in 2012 en zag toe op de duurzame uitvoering  van de Duitse beursdeelname op IMEX 2013, waarmee de Green Exhibitor Award werd gewonnen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief