Congressen

Dubbel jubileum voor Jeannette van Namen

Vele relaties uit de congresbranche, vierden samen met de familie en vrienden van Jeannette van Namen, haar dubbele jubileum op 29 november. In Stadscafé De Observant in haar woonplaats Amersfoort vierde zij haar 60e verjaardag en het feit dat zij 33 jaar congressen organiseert.
Voor Van Namen, die geïnteresseerd is in numerologie, een bijzondere combinatie, wetende dat zij zelf als persoonlijk getal 6 heeft.

Zij werd op het podium in het zonnetje gezet en via een quiz, muziek en sketches kwamen de gasten het nodige te weten over haar interesses en levensloop. Haar man Ruud van Namen memoreerde onder meer hun gezamenlijke tijd op Hotelschool Den Haag, de jaren dat haar congresbureau Van Namen & Westerlaken zich ontwikkelde tot toonaangevende PCO  in Nederland en de periode na 2000 waarin Jeannette als zelfstandige onder de naam JvN Congress Management congressen organiseert en adviesfuncties bekleedt bij organisaties en bedrijven.

Haar grote netwerk in de congresbranche was duidelijk gezien de vele aanwezigen deze avond uit de meeting industrie en daarmee werd het dubbele jubileum van Jeannette van Namen ook een beetje een branchefeest.

Jeannette van Namen wordt in het zonnetje gezet

Onder de aanwezigen vele mensen uit de meeting industrie


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief