Congressen

DSCVRME, nieuw high-end event voor meeting professionals

DSCVRME 2020 Amsterdam

DSCVRME is een nieuw high-end internationaal event voor meeting professionals. Het tweedaagse programma met focus op persoonlijke ontwikkeling en zakelijke matchmaking op basis van AI-technologie, werd op 20 november geïntroduceerd op de internationale meeting vakbeurs IBTM World in Barcelona. 

De eerste editie van DSCVRME vindt in september 2020 plaats in Amsterdam. Met maximaal 100 deelnemers biedt het evenement een exclusieve omgeving voor mid- en senior MICE professionals. De initiatiefnemers zijn de ervaren event professionals Viona Terleth, Floris Looij en Sven Boelhouwer.

Persoonlijke ontwikkeling

DSCVRME is ontstaan vanuit de eigen ervaring van de initiatiefnemers. In de eerste fase van de carrière wordt door werkgevers geïnvesteerd in de opleiding en training van personeel. Echter, wanneer een professional doorgroeit naar mid- of senior level, ontbreekt bij 70 procent  de vaardigheden die nodig zijn bij hun functie. Daarbij geeft minder dan de helft van de professionals aan tevreden te zijn met het huidige trainingsaanbod.
Dscvrme vult dit hiaat en biedt persoonlijke ontwikkeling op zowel persoonlijk- als zakelijk vlak. Vanuit de gedachte dat er zakelijk alleen wordt gepresteerd wanneer je persoonlijk goed in je vel zit, focussen twee van de vier trainingen op de ontwikkeling van het individu en twee trainingen op het gebied van de ontwikkeling als professional.

AI netwerktool

Het netwerken wordt op basis van een uitgebreide profielscan en verreikte registratiedata met behulp van een nieuwe netwerktool gefaciliteerd. De tool geeft op basis van algoritmes en AI technologie suggesties voor de match. De inhoudelijke matches worden vooraf met beide partijen gedeeld op basis waarvan een suggestie voor de onderwerpen en de lengte van de afspraken wordt gegeven. Zo bepalen deelnemers zelf met wie en hoe lang zij afspreken en optimaliseren zij hun ROI voor dit event.

Initiatiefnemer

Viona Terleth, tot voor kort eindbaas commercie bij Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, is een van de drijvende krachten achter het evenement. “Dit is niet het zoveelste forum of netwerkevent. DSCVRME is echt anders. Het event biedt een unieke setting door persoonlijke ontwikkeling en zakelijk netwerken te combineren. De persoonlijke ontwikkeltracks zijn stevig en confronterend en het netwerken gebeurt niet aan 1 op 1 tafeltjes in 12 minuten slots. Wij creëren een omgeving waarbij netwerken organisch plaatsvindt, geheel afgestemd op de individuele behoefte van de deelnemers. Zo ontstaan échte connecties.”

Gegarandeerde 1:1 ratio

Dit evenement heeft een beperkte beschikbaarheid en is bedoeld voor de internationale MICE industrie. Vraag en aanbod worden samengebracht met een gegarandeerde 1:1 ratio. Terleth: “85% van de deelnemers aan de huidige forums geeft aan nieuwe en betere planners te willen ontmoeten. Daar speelt DSCVRME op in door hen zelf invloed te geven op wie er komt. Voorwaarde voor deelname is dat de leverancier een eigen klant of prospect meebrengt. De kwaliteit en kwantiteit van aanwezige planners ligt zodoende bij de gezamenlijk deelnemende leveranciers.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief