Beurzen

Dringen bij Caravana in Leeuwarden

Het was gisteravond en vanmorgen even dringen bij het WTC EXPO. De Caravana is nog maar nauwelijks afgelopen of de schepen voor Boot Holland staan al weer in de rij om hun plek op de beursvloer van het WTC EXPO in Leeuwarden te veroveren. Het chalet van caravancentrum Stekelbos uit Oterleek stond nog in de weg toen vanmorgen een jacht van jachtwerf Gruno uit Zoutkamp de expositiehal in werd gereden om dezelfde plek in te nemen.Het was gisteravond en vanmorgen even dringen bij het WTC EXPO. De Caravana is nog maar nauwelijks afgelopen of de schepen voor Boot Holland staan al weer in de rij om hun plek op de beursvloer van het WTC EXPO in Leeuwarden te veroveren. Het chalet van caravancentrum Stekelbos uit Oterleek stond nog in de weg toen vanmorgen een jacht van jachtwerf Gruno uit Zoutkamp de expositiehal in werd gereden om dezelfde plek in te nemen.

De planning voor het opbouwen en afbouwen van beide beurzen is dit jaar zo strak dat de exposanten van caravans, campers en chalets maar nauwelijks de tijd hebben tijdig hun stands te ontruimen. De opbouw van Boot Holland, de jaarlijkse botenshow die volgende week vrijdag 8 februari de deuren opent is nu al gestart. Op de wegen in en om Leeuwarden trekt de komende week weer een parade van schepen langs die op weg naar de beurs zijn. Met een beursoppervlakte van 42.000 m2 en meer dan 355 exposanten is Boot Holland dit jaar groter dan ooit.

 

De kampeerbeurs Caravana die van 24 t/m 29 januari gehouden werd trok afgelopen week 38.889 bezoekers en is hiermee de tweede kampeerbeurs van Nederland.Op de Caravana kon de bezoeker de laatste nieuwigheden op het gebied van caravans, kampeerauto”s, vouwwagens, tenten, chalets, stacaravans, caravan- en kampeeraccessoires en toeristische bestemmingen bekijken. De organisatie kan terugkijken op een succesvolle beurs met grote publieke belangstelling en tevreden exposanten en verwacht een volgende editie een nog breder aanbod te kunnen bieden.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief