Congressen

Driehonderd reisadviseurs het schip in

De jaarlijkse educatieve roadshow "WereldWorkshop" georganiseerd door Xcentive voor reisadviseurs van ANVR reisbureaus voerde dit jaar naar swingin” Londen. Xcentive bedacht hiervoor een nieuw concept in samenwerking met Stena Line, NS Hispeed en Eurostar.Xcentive organiseert de educatieve roadshow ‘WereldWorkshop’ al zeventien jaar. Het stelt reisadviseurs in staat om in relatief korte tijd veel gerenommeerde reisaanbieders te ontmoeten die hen persoonlijk informeren. Dit jaar kregen driehonderd adviseurs de kans om zich in te schrijven voor één van de drie workshopweekenden in mei. Deze kans op een leerzame en leuke trip naar swinging Londen liet men niet glippen. Alle weekenden à honderd leergierige adviseurs waren volgeboekt. NS HIspeed vervoerde de gasten naar Hoek van Holland waar de ferry van Stena Line aan het eind van zaterdagmiddag de trossen los gooide en koers zette naar Harwich. De treinen van Eurostar en NS Hispeed brachten de gasten zondagavond weer naar huis. 

Op diverse locaties in het schip volgden de reisadviseurs de workshops van zes reisaanbieders. De bioscoop, de bar, het restaurant en de business lounge werden speciaal geprepareerd voor de presentaties. Tussendoor konden de gasten genieten van een uitstekend buffet en werd de avond afgesloten in de gezellige bar. De volgende ochtend waren de adviseurs alweer vroeg uit de veren voor het ontbijt, waarna ze met de bus naar Londen werden gebracht. De stoïcijnse Londenaren keken toch wel even op van de karavaan van honderd fietsers die langs de highlights van Londen peddelden.

De gratis reispas voor de metro en de bus kwam tijdens de vrije middag goed van pas om Londen verder te verkennen. Met name de kortingspas voor (mode)winkels in de bekendste winkelgebieden was hot. Met uitpuilende tassen meldden de gasten zich aan het eind van de middag weer in het St. Pancras station bij de Eurostar voor de terugreis naar huis.

www.xcentive.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief