Congressen

Drie general managers Bilderberg van locatie gewisseld

Bij Bilderberg zijn een aantal General Managers van locatie gewisseld. Harro Menkhorst is benoemd tot General Manager van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Ilse Baaten tot General Manager van Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle en Wouter Wagelaar wordt als General Manager verantwoordelijk voor de Noord-Veluwse Bilderberg hotels Résidence Groot Heideborgh en ’t Speulderbos.
 Harro Menkhorst is ruim 17 jaar in dienst binnen Bilderberg. Hij is in 1998 gestart in Hotel De Bilderberg en stapte in 2001 over naar Bilderberg Hotel De Buunderkamp. In 2007 groeide hij door naar de positie van General Manager van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos. Eind december 2010 keerde hij terug naar Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en sinds augustus 2013 was hij GM van Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle, dat hij nu verruilt voor Kasteel Vaalsbroek.
 
Bij Grand Hotel Wientjes wordt Menkhorst opgevolgd door Ilse Baaten, die GM was van Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. Zij trad in november 2008 in dienst bij Hotel Wolfheze en werd in 2010 benoemd tot General Manager van Hotel ‘t Speulderbos in Garderen.
 
Baaten’s functie bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh wordt overgenomen door Wouter Wagelaar. Hij is sinds mei 2013 General Manager van Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos. Wagelaar wordt verantwoordelijk voor beide hotels van Bilderberg in Garderen. Hij kwam in 2007 in dienst van Bilderberg als General Manager van Bilderberg Grand Hotel Wientjes.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief