Congressen

Drie Brabantse steden die barsten van de creativiteit

Drie Brabantse steden die barsten van de creativiteit

Wie Noord-Brabant een beetje kent, zal het ermee eens zijn: onze provincie barst van de energie en creativiteit. Industriële hotspots, urban festivals en tal van creatieve plekken waar oud en nieuw samenkomen. Welke drie Brabantse steden je volgens onze Locals niet mag missen? Je leest het hieronder.

  1. Eindhoven ademt design!

In onze lichtstad Eindhoven kun je met gemak een weekendje vertoeven. Je vindt hier een constante vibe van creativiteit en een overvloed aan originele design-hotspots. Bezoek de Dutch Design Week, elk jaar in oktober, ga op pad in de ‘verboden stad’ Strijp-S of bezoek de Kazerne, een hotel-restaurant in een geweldige setting met design-exposities. En er is (veel) meer! Lees hieronder welke tips onze Locals nog meer in petto hebben.

Een aantal creatieve hotspots in Eindhoven
Philips Museum
Strijp-S
Piet Hein Eek
De Angstfabriek

  1. Verrassende ontdekkingen in Tilburg!

Een stad die flink aan de weg timmert: Tilburg! Wie Tilburg de laatste jaren niet bezocht heeft, zal verrast zijn door de creatieve ontwikkeling die de stad heeft doorgemaakt. Geweldige musea, de heerlijke Piushaven, een gloednieuw stadspark en natuurlijk de Spoorzone, met tal van originele hotspots. Lees hieronder de favoriete creatieve hotspots van onze Locals!

Een aantal creatieve hotspots in Tilburg
De Houtloods
Sky Mirror van Anish Kapoor
TextielMuseum
LocHal

  1. Helmond: van kubuswoningen tot urban festivals!

Helmond is een stad die je zeker zal verrassen! Wandel langs de statige woonhuizen in de wijk Brandevoort of de iconische kubuswoningen. Bezoek festival Urban Matterz – jaarlijks in september – of geniet van originele exposities en kleurrijke hotspots. Onze Locals vertellen welke plekken je niet mag missen!

Een aantal creatieve hotspots in Helmond
De Cacaofabriek
Kubuswoningen
’t Speelhuis
Good Food 33

Extra tip:
Kom naar het Creativity World Forum 2019 in Brabant op 21, 22 en 23 oktober!

Laat je meevoeren in de wereld van aansprekende inspiratie, uitdagingen, adembenemende uitvoeringen, hoogwaardige kennis, creatieve interactie, goede praktijken, dramatische mislukkingen en effectieve netwerkmomenten in een echte Brabantse sfeer!

Op zoek naar meer creatieve hotspots, tips en inspiratie? Wil je onze meest creatieve locaties een bezoekje brengen? Wil je meer te weten komen over dit en onze andere thema’s? Neem dan gerust contact met ons op.

VisitBrabant Convention Bureau
conventionbureau@visitbrabant.com
+31(0)13 303 03 90

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief