Congressen

DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf verwelkomt eerste gasten

DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf verwelkomt eerste gasten

DoubleTree by Hilton heeft op 30 april haar nieuwste hotel in Amsterdam geopend: het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf aan de oever van het IJ. Het hotel telt 88 kamers, waarvan meer dan de helft uitkijkt op de Amsterdamse grachten.

Het hotel is gelegen in het NDSM-district, waar tegenwoordig veel creatieve bedrijven zijn gevestigd. Dit gebied wordt gekenmerkt door eencombinatie van historische en moderne architectuur. Naast de stijlvolle moderne kamers kunnen gasten gebruikmaken van de fitnessruimte die 24 uur per dag is geopend, of genieten van een maaltijd in restaurant Brooklyn.

Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto, trein of boot, en is ook gunstig gelegen ten opzichte van luchthaven Schiphol. Het hotel ligt naast de NDSM-werf, wat ooit de grootste scheepswerf ter wereld was. Dit gebied is tegenwoordig een creatief centrum waar kunstenaars en (creatieve) bedrijven zijn gevestigd en tentoonstellingen en festivals worden gehouden.

“Mijn team en ik zijn ontzettend blij om de eerste gasten in het hotel te mogen verwelkomen”, vertelt general manager Patrick Kerkhoven. “Het is een spannende tijd voor dit deel van de stad, waar de afgelopen jaren ontzettend veel in is geïnvesteerd en dat grote veranderingen heeft ondergaan. Wij kijken ernaar uit de eerste gasten te mogen ontvangen en een werkelijk unieke ervaring te bieden”.

Gasten van het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf kunnen tevens van Nederlandse en internationale gerechten genieten in restaurant Brooklyn. Brooklyn biedt plaats aan 100 gasten, die de hele dag door van een luxe maaltijd kunnen genieten. Het restaurant is ook een geschikte locatie voor een zakelijke lunch of een informeel etentje met familie. Daarnaast kunnen gasten na een lange dag van een van de vele cocktails genieten aan de bar.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief