Congressen

Door ontwikkelen zit in onze natuur

Villavleugel Woudschoten congres- en vergadercentrum

Bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum omarmen we verbeteringen als een kernwaarde. We begrijpen als geen ander dat de keuze voor de juiste locatie belangrijk is bij het organiseren van evenementen en congressen. Een bijzondere bijeenkomst, vraagt om een bijzondere locatie.

Vorig jaar hebben we onze aandacht gericht op het renoveren van de Woudvleugel, uiterst geschikt voor congressen tot max. 350 personen, en deze zomer hebben we de Villavleugel onder handen genomen. Tijdens deze renovatie hebben we gekozen voor het creëren van een huiselijke, warme sfeer met een scherp oog voor detail. Denk aan rustgevende kleurpaletten, met zachte groentinten, warme bruintinten en aardse zandkleuren, subtiele houtaccenten en veel planten. Deze zorgvuldig gekozen en gecreëerde harmonie resulteert in een exclusief gevoel dat aansluit bij de andere vleugels van Woudschoten.

Wat maakt de Villavleugel zo speciaal?

De Villavleugel is het oudste deel van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en beschikt over 9 zalen. In combinatie met de gezellige lounge en het vernieuwde terras, vormt dit het hart van Woudschoten. Hier ontdek je ruimtes met karakter, waaronder een Kapel met prachtige glas-in-loodramen en een schilderachtig balkon. Deze Kapel is geschikt voor gelegenheden, zoals presentaties, vergaderingen en workshops, maar kan ook dienen als subzaal voor een congres.

Elke vleugel is exclusief te huren

Bij Woudschoten bieden we de mogelijkheid om exclusief gebruik te maken van een van onze drie vleugels, met een keuze uit meer dan 30 zalen. Een aantal van onze zalen beschikken zelfs over zowel binnen- als buitenruimtes. En als je overweegt jouw bijeenkomst in de open lucht te houden, dan ben je bij Woudschoten aan het juiste adres. Ons Hotel & Conferentiecentrum is namelijk omringt door 45 hectare eigen bos. Deze natuurlijke en inspirerende omgeving vormt de perfecte setting om een speciaal evenement tot uiting te laten komen.

Meerdaags event

Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum beschikt over 139 hotelkamers, verdeeld over vier klassen: standaard, comfort, comfort plus en superior. Hier kun je jezelf even terugtrekken en genieten van een rustige nacht om de volgende dag weer fris en fruitig te starten met je bijeenkomst.

Woudschoten is niet alleen een locatie, maar een bestemming op zich. Bij ons wordt een bijeenkomst een onvergetelijke ervaring.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief