Congressen

Directiesecretaresses lopen mee met inspectie van vergaderclassificatie

De Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses Zuid-Holland heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om eens mee te lopen met een inspecteur van de congres- en vergaderclassificatie. Van alle aangesloten meetinglocaties in Zuid-Holland werd door hen gekozen voor New Babylon Meeting Center in Den Haag.

Dinsdag 18 oktober werden zij ontvangen door Lisette Niepce (Banquet Sales) en Roderick Jongbloed (Operations Manager) van New Babylon en door Ton Soons (Directeur) en Simone Verdaasdonk (Inspecteur) van de congres- en vergaderclassificatie die meetinglocaties waarderen met vergaderhamers, vergelijkbaar met het sterensysteem bij hotels. 

Na een welkomstwoord en een uitleg over New Babylon en de vergaderhamers werden de leden van de NVD rondgeleid door het pand terwijl de inspecteurs toelichting gaven op hun werkwijze en de mogelijkheden van de zalen.

De leden van NvD-regio Zuid-Holland gaven aan dat deze kennismaking het makkelijker maakte om in de toekomst een accommodatie te vinden waarvan zij weten aan welke eisen de meetinglocatie voldoet. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief