Beurzen

Dietmar Eiden benoemd tot hoofd Trade Fair Management bij Koelnmesse

Dietmar Eiden (42) isaangesteld als het nieuwe hoofd van de divisie Trade Fair Management bij Koelnmesse. Metingang van 1 mei is hij onder andere verantwoordelijk voor alle evenementen ophet gebied vande branches food en foodtechnologie. Hierbij behoren onder meer de bekende Anuga-beurs, deinternationale snoep en koekbeurs ISM en AnugaFoodTec."Dietmar Eidenheeftbewezen een expert op het gebied van beurzen en marketing te zijn", vertelt Gerald Böse, voorzitter van de adviesraad van Koelnmesse. "De afgelopen jarenwas hijsuccesvol projectmanager van Anuga. Hij brengt dan ook veel expertise met zich mee op de gebieden die nu onder zijn verantwoordelijkheid vallen."

Na zijn studie economie ontwikkelde Dietmar Eiden zich in zijn verder carrière vooral als eenreclame- en marketingman. Hij werkte onder andere bij het gerenommeerde reclamebureau BBDO en ook als productmanagervoor 3M.Op 1 januari2005 trad hij in dienst bij Koelnmesse en was hijonder andere succesvolprojectmanager van Anuga, 's werelds grootste beurs op het gebied vaneten en drinken.

Dietmar Eidenvervangt Peter Grothues.Na bijna zeventien jaar bij Koelnmesse te hebben gewerkt,besloot Grothues zijn carrière elders voort te zetten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief