Sportevenementen

DHL presenting partner EK Beachvolleybal in Nederland

EK Beachvolleybal

DHL heeft zich als presenting partner verbonden aan het EK Beachvolleybal voor mannen en vrouwen, dat dit jaar in Nederland wordt gehouden. DHL is al sponsor en logistiek partner van de TeamNL Volleybaldames en de vrouwen van Beach TeamNL.

Aanjager

Michel Clausing, COO van DHL eCommerce Benelux, wil met de sponsoring de jongere generatie ‘inspireren en enthousiasmeren’. DHL is ook de aanjager van de missie #SameDream. Dat staat voor het gezamenlijk streven naar topprestaties met de nationale vrouwenteams in (beach)volleybal, voetbal, hockey en handbal.

Sportdromen

Volgens Michel Everaert, algemeen directeur van volleybalbond Nevobo, zijn de successen van topsporters en grootse evenementen in Nederland mede te danken aan de steun van loyale partners als DHL. ‘Omdat DHL al tijdens de bidfase betrokken was, hebben we een ambitieus plan kunnen neerleggen bij de Europese volleybalbond en de speelsteden. Dat doen ze vanuit een heldere visie waarbij vanuit het “#SameDream programma” vrouwen worden ondersteund bij het vervullen van hun sportdromen.’

Het EK Beachvolleybal wordt van 13 tot en met 18 augustus in Nederland gespeeld. Aan het toernooi doen 128 spelers (mannen en vrouwen) uit meer dan twintig landen mee.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief