Congressen

Derde Veluwetour op donderdag 30 september

Congresbureau Veluwe houdt op donderdag 30 september van 11.00 uur tot 19.30 uur haar derde Veluwetour. Tijdens de Veluwetour kunnen meetingplanners, congresorganisatoren en managementondersteuners op een efficiënte én onderhoudende manier kennismaken met het veelzijdige aanbod aan congres- en vergaderlocaties op de Veluwe.

Tijdens deze derde Veluwetour wordt een bezoek gebracht aan NH Sparrenhorst (Nunspeet), Conferentiecentrum Mennorode (Elspeet), Fletcher Hotel De Malle Jan en Bilderberg Hotel Groot Heideborgh (Garderen). Als het weer het toelaat, wordt bovendien onder begeleiding van SOS Events een tochtje gemaakt per E-step door de bossen van de Veluwe.

De voorgaande tours op 25 maart en 30 mei van dit jaar, waren een groot succes. Dagmar Kroezen, coördinator van Congresbureau Veluwe: “We doen dit nu voor de derde keer. Het is een goede manier om in korte tijd vier á vijf Veluwse locaties te bezoeken, die stuk voor stuk de moeite waard zijn om (beter) te leren kennen. Het maakt het plannen en organiseren van externe vergaderingen – of dat nu een heidesessie of personeelsfeest is – stukken eenvoudiger. Simpelweg omdat je al wéét wat je kunt verwachten.”

Aan het concept is dan ook niet gesleuteld. Op aanraden van de deelnemers zijn wél de tijden aangepast zodat de verkeersspits zowel ’s ochtends als ’s avonds kan worden vermeden.

Deelname aan het volledig verzorgde programma is kosteloos en inclusief lunch, diner en vervoer. Belangstellenden kunnen zich online inschrijven via www.congresbureau-veluwe.nl/ontour.php. Voor meer informatie en/of het programma, ga naar www.congresbureauveluwe.nl of neem contact op met Dagmar Kroezen op tel: 055- 5260355 of per mail: info@congresbureauveluwe.nl.

PS: De volgende tour staat gepland voor donderdag 25 november


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief