Congressen

Derde markt update voor hospitality branche

Op dinsdag 14 mei vindt in RAI Amsterdam de derde Holland Hospitality Outlook plaats. In één middag worden de aanwezigen  weer helemaal ‘up to date’ gebracht van zowel de huidige stand van zaken, als van de economische verwachtingen met betrekking tot de Nederlandse Gastvrijheidbranche. Met presentaties van onder andere NBTC Holland Marketing,  Amsterdam Airport Schiphol, Global Blue Holland, KHN en VVV Nederland.

Aan bod komen onder andere de laatste inzichten m.b.t. de economische ontwikkelingen in de Nederlandse Gastvrijheidbranche en de verwachte economische impact hiervan op onder andere het toerisme en (voor het eerst) de retail in Nederland. Deelnemers krijgen daarmee antwoord op vragen als:  Met welke ontwikkelingen moet ik rekening houden voor mijn strategie en sales- en marketingplannen? En wat kunnen de Toeristische- en Retail branche op commercieel gebied van elkaar leren?       

Het programma is bedoeld voor iedereen die (in)direct verantwoordelijk is voor het commercieel succes van zijn roeristische- en/of retail organisatie, in één middag weer op de hoogte wil zijn van de laatste inzichten en (verwachte) ontwikkelingen op zijn haar vakgebied en/of  op zoek is naar innovatieve ideeën en nieuwe commerciële kansen.

13.30 – 14.00      Ontvangst
14.00 – 15.15      Presentaties door NBTC Holland Marketing, Amsterdam Schiphol Airport, Global Blue Holland,
14.00 – 15.15      Koninklijke Horeca Nederland & VVV Nederland
15.15 – 15.45      Netwerkpauze
15.45 – 16.45      Hospitality in Tourism & Retail: How about it? Connecting the dots! 
16.45 – 18.00      Netwerkborrel

Voor meer informatie en inschrijven:  www.hospitalityoutlook.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief