Congressen

Den Haag Marketing uitgeroepen tot Best Overseas Convention Bureau

Den Haag Marketing heeft dinsdag 25 februari tijdens de M&IT Awards in Londen goud in de wacht gesleept als beste internationale Convention Bureau in de zakelijke evenementenindustrie. De hoogste prijs was er ook voor Grand Hotel Huis ter Duin, als Best Overseas Hotel.

Den Haag Marketing liet de congresbureaus van Malta (zilver) en Canada en Wenen (brons) achter zich. Grand Hotel Huis ter Duin bleef Fairmont Monte Carlo (zilver) en Hotel Arts Barcelona (brons) voor.

In de categorie Best Overseas Conference Centre kreeg Amsterdam RAI de bronzen award. Het goud en zilver ging in deze categorie naar respectievelijk The Convention Centre Dublin en Grimaldi Forum Monaco.

De Meeting & Incentive Travel Industry Awards bestaan inmiddels meer dan 17 jaar. De door het Engelse Meetings & Incentive Travel magazine georganiseerde awarduitreiking heeft als doel de best practices uit de markt te benadrukken. Dit gebeurt door de gebruikers van die diensten en services te laten stemmen. Het is het enige Britse stemsysteem waar klanten de uitkomst bepalen. De uitkomsten van de stemming staan onder toezicht van het onafhankelijke Audit Bureau of Circulation om de kwaliteit te waarborgen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief