Beurzen

EHBB-demoplein op event16

Eerste Hulp Bij Beurzen gaat live! Op de evenementenvakbeurs event ’16 (23 & 24 maart | Jaarbeurs Utrecht) komt dit jaar het Eerste Hulp Bij Beurzen Demoplein, een paviljoen met een presentatievloer waar de deelnemende bedrijven hun innovatieve producten en diensten voor beursdeelnames tonen.

Er zullen continu presentaties worden gegeven, waarbij de mogelijkheden van de producten en/of diensten worden gedemonstreerd. Daardoor wordt het midden op de beursvloer gelegen demoplein een bezoekersmagneet. Zitjes zorgen ervoor dat de geïnteresseerde bezoeker de tijd kan nemen om de presentatie te volgen.

Voor extra uitleg kunnen de beursbezoekers terecht bij de om de presentatievloer gelegen units van de deelnemende bedrijven.

 

MELD JE HIER AAN VOOR EVENT 16

De 18e editie van de vakbeurs Event vindt dit jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op woensdag 23 en donderdag 24 maart 2016. De evenementenvakbeurs staat dit keer in het teken van de vier elementen Creatie & Design, Kennis & Content, Sfeer & Smaak en Beeld & Geluid. Die komen terug op de beursvloer en in het uitgebreide kennisprogramma.

In het kennisprogramma ‘Fundamentals’ komen de vier fundamentele elementen van ieder krachtig live-communicatie concept aan de orde. In een dynamisch tempo worden de afzonderlijke elementen belicht aan de hand van prikkelende presentaties, tot de verbeelding sprekende video’s en praktijkcases. Als bezoeker ervaar je, met alle zintuigen, wat de juiste mix van Creatie & Design, Beeld & Geluid, Sfeer & Smaak en Kennis & Content betekent voor de communicatiekracht van een evenement. Op de beursvloer worden op vier Inspiratiepleinen per element presentaties, productinnovaties en visies gedeeld.

Vakbezoekers kunnen zich online registreren via de website van event ’16.

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief